7

Heihei! Haha, igår skjedde det noe morsomt! Fikk på meg det rykte å være dyremishandler fordi jeg har profilbilde der jeg har på meg pels. Det som er er at jeg har lånt den av mormor for photoshootens skyld, hvordan gjør det meg til en dyremishandler? Haha, måtte le litt, det er så ironisk. Her er ihvertfall bilde: 

Foto/Redigering: Anja Flisen Aarsund.

Greit at folk har meninger altså, men halo?

Over til noe annet... Det var fantastisk gøy på fotoshoot med Anja. Har lenge sett frem til det, både til å møte henne og selve shooten. Her kommer noen fler bilder:

Synes om bildene? :) 

Og bare for å ha det sagt, så er jeg alt annet enn en dyremishandler! Oda Merete Dovland

16.12.2012 kl.01:02

Kjempefine bilder! :) er faktisk modell selv å jeg ser med engang om en ''fotograf'' er god eller ikke! :) Du var utrolig flink med bilder, Ha en fin kveld videre! :)

Ta gjerne en tur innom bloggen min, da blir jeg glad! :)

Johanna Haarseth

16.12.2012 kl.01:09

Dyr har blitt mishandlet for at den pelsen skulle blitt lagd. At du bruker en slik pels viser vel at du ikke har noe imot insdustrien, altså at du ikke hat noe imot at dyr blir plaget. Det er selvfølgelig greit å ha den meningen, men du betaler (støtter evt. at mormoren din kar betlat) for dyremishandling. Om dt gjør deg til en dyremishandler? tja... indiriekte kanskje ;)

Silje Marita

16.12.2012 kl.01:49

Så fine bilder!

Mamma og gravid

16.12.2012 kl.03:48

Det gjør deg ikke til den som mishandler dyrene. Det gjør deg bare til den som støtter de som mishandler dem. Som igjen gjør at dem fortsetter med dyremishandlingen. Så inndirekte, ja, du er med på det.

VillaWikan

16.12.2012 kl.11:21

Alle som kjenner deg vet at du ikke er en dyre mishandler eller støtter slikt Kamilla. Jeg er 100% sikker på at hadde du fått bestemt at pelsnæringen skulle stoppet i dag, så hadde du sagt stopp.

Den pelsen kommer opprinnelig fra Oldemoren din om jeg husker riktig. Den er sikkert kjøpt på 30 - 40-50 tallet, en tid man hadde helt andre holdninger til bruk av pels. I dag er vi mer opplyst og de fleste tar avstand fra det. Synes det er helt greit å bruke et gammelt arvestykke til fotografering =)

Nydelige bilder!

Rebecca Storaker

16.12.2012 kl.11:36

Enig du er ikke en dyremisshandler bare for det hehe.

kjempe fin blogg.

please se min blogg please

Unni Lise

16.12.2012 kl.13:07

Du er sinnsykt pen!


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits