2

Heihei! I dag sto jeg og Marita tidlig opp fordi vi skulle å ri på Mia og Thor, som er hestene til noen som bor litt bortenfor Marita. Vi ridde bare helt vanlig skritt med dem, og skulle ri forbi skolen, plutselig begynte Mia (hesten jeg rei på) å trave, før jeg rakk å reagere hoppet hun rett oppover og slengte meg av.
Jeg har jo ridd i 7 år ca nå. Og vet hva man skal gjøre og ikke gjøre, men det skjer alltid uhell! Måten jeg datt på klarte jeg å rulle rundt, sånn at jeg dempet fallet. Så jeg skadet meg ikke heldigvis, fikk bare litt vondt i rompa/ryggen etterpå :) 

Mia bråsnudde å begynte å gallopere etter hun hadde slengt meg av, og hesten Marita rei på galloperte etter uten at hun klarte å få kontroll over han. Jeg fikk meg raskt på beina å sprang etter dem, for å nå de igjen. Mia hadde tydeligvis møtt på en scooter mens hun galloperte hjemmover å visste ikke hvor hun skulle løpe så hun datt og havnet på ryggen, stakkars! Marita kom seg av Thor og leide han mens jeg prøvde å nå igjen Mia, hun stoppet heldivis ved veien, så jeg fikk lurt meg forsiktig rundt henne, og fikk tak i hun. Heldigvis kom alle seg helskinnet fra det, og det så heller ikke ut som noen av hestene var skadet. Uhell skjer, da er det bare å komme seg rett opp på beina igjen! ;) Og bare for å si det, tror jeg det er 1 gangen jeg detter av en hest, værtfall som jeg kan komme på. 

Det var noen bilder fra sist gang vi rei :) Mia er den svarte hesten og Thor er den rød.

Har du noen gang falt av en hest?


Helene

05.01.2013 kl.16:05

Så fine bilder! :)

Kamchilla

06.01.2013 kl.19:22

Helene: Takk! :)


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits