4

Heihei! Dagen min har vært ganske grei! Først var det jo skole, så ble jeg med hjem til Jani og Simon, var der til rundt 8. Jeg og Jani lagde kylling-wok til middag, men fikk desverre ikke tatt bilde pga det var så mørkt på kjøkkenet. Da jeg kom hjem (hybelen) dro jeg ut på en liten rånerunde med noen folk. Kom såklart tilbake i god tid til Paradise Hotel startet, viktig å få med seg ;)

Akkurat nå sitter jeg å redigerer på en web-design oppgave, blir vell liggende i noen timer, siden jeg må få ferdig meste parten av designe til imorgen. Og typisk meg å utsette alt til siste frist. Heldigvis har jeg skissert og planlagt alt hvordan det skal se ut, det gjenstår bare å få det redigert på photoshop. Det jeg valgte å lage web-design av er bildene til ei som heter Synne Øye Myrvold. Jeg er et stort fan av bildene hennes, og hun er en stor inspirasjon for meg. Jeg følger henne på facebook siden hennes, som dere kan finne HER

Hittil har jeg fått ferdig bakgrunnen til designet, som jeg valgte skulle være en kolasj av noen av bildene hennes (valgte ut blandt de jeg synes er hennes beste bilder);

Hva synes du?

13.03.2013 kl.23:51

du som går media skulle vell klart og laget enn bedre kollasj enn det der ?

Kamchilla

14.03.2013 kl.00:08

Anonym: Altså, det er bare en bakgrunn, jeg er langt ifra ferdig.

Sarah

14.03.2013 kl.00:32

Kjære bloger! Vi holder på med en markedsundersøkelse om mote. Alle som deltar i spøreundersøkelsen får et gave kort som takk for hjelpen. Har du lyst til å hjelpe oss? :-)

Så vakre bilder, magiske :)


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits