4

Heihei! Her kommer innkjøpet fra helga;


Rakk ikke handle så mye som sagt siden vi hadde bare 1 time på oss :) 

 

Hva synes du om innkjøpet?


I dag har jeg og Marita vært sund! Vi lagde tunfisk salat til middag, med baguetter ved siden av. Det var kjempe godt!



Etterpå hadde vi besøk av noen venner av Marita, før vi dro på senteret en tur og handlet div. som annsiktskrubb (som jeg skal prøve etterpå) og lilla hårfarge til å stripe håret mitt med, må være litt vågal vet dere! Men såklart fungerer jo ikke noe hårfarge på meg, jeg kjøpte tillogmed XXL farge, trodde virkelig den kom til å sette farge.



Men resultatet ble altså mørke brune striper.. Så derfor tenkte jeg at jaja, da kan jeg jo farge etterveksten også. Bra noe ble lilla da.....



Er jo såklart litt værre på bildet enn i virkeligheten da men, likevel! Og takk til Marita som gadd både å stripe håret og farge etterveksten min! :)

Men nåå skal jeg legge meg etter en hærlig dag! Sov godt alle sammen!

 

iselinilsen

19.03.2013 kl.01:01

ååh, heeldig!

19.03.2013 kl.06:23

Xxl fargene funker ikke i det heletatt, splots, directions, stargazer, manicpanic og special effects er tingen. Det har dem på lekeriet, kondomeriet, Div piercing og Tattoo studioer. Og på dragenshule.no eller du kan bestille direkte fra merket

Sofie

19.03.2013 kl.07:14

Stilig jakke og sko!:)

kristinerosok

19.03.2013 kl.11:01

Så fine innkjøp. De skoa var så kule. :)


Skriv en ny kommentar
</div>








Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innlegg



Bloggdesign








hits