3

Jeg skrev dette innlegget igår, men fikk ikke publisert det fordi macen min klikket! Heihei! Da sitter jeg her med Marita, vi har nettopp gomlet i oss et lite fat med bananbiter som vi dyppet i smeltet sjokolade, det var hærlig!Marita var så grei at hun lagde middag til jeg kom hjem, siden jeg var på en liten fjelltur med klassen og derfor utslitt til jeg kom til hybelen. Til middag spiste vi baguetter med salat og kylling i, det var kjempe godt! Må si jeg og Marita har vært sunne de siste dagene (om du ser bort ifra godteriet + all den redbullen vi har hatt i oss). Appropo redbull, her er dagens inntak:Vi er ganske klare over at dette ikke er særlig bra, men er man avhengig, så er man avhengig! :)

Så kommer det til oppgaven jeg fikk i anledning prøveeksamen. "Foto og Journalistikk. Du har fått i oppdrag å levere en bildeserie på 5 bilder som skal fungere som illustrasjonsfotografier for journalistiske saker om ungdoms psykiske helse. Se for deg at bildene skal legges i avisens bildebank og hentes frem etter behov når det er saker om ungdoms psykiske helse. Ett av bildene skal i første omgang fungere som illustrasjonsfoto for en nyhetssak om at mental helses hjelpetelefon har fått økt pågang siste halvåret." 

Jani

Marius

Marita

Silje og Marthe

Jani

Tusen takk til alle de som stod modell for meg! :)

 

Hva synes du om bildene? Kom gjerne med en tilbakemelding. Det nederste bildet var spesielt uttrykksfullt. Du har vært flink :)

Siri

21.03.2013 kl.14:55

Det første og siste bildet liker jeg veldig godt :) Og det er synd at mesteparten av de tingene man liker best, ikke er bra for deg, så heldigvis for meg liker jeg ikke redbull

Chani Pamela

03.04.2013 kl.19:51

Det var litt morsomt å være modell for deg, bildene ble fine kammi <3


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits