0

Heihei! Jeg var ovveraskende våken idag, føler jeg ikke har sovet noe i natt. Husker ikke at jeg sovnet, og føler jeg har kikket på klokka sånn mega mange ganger i natt. Før jeg visste ordet av det var jeg våken igjen, lå å kikka på at mobilen min blinket og vekkeklokka ringte. Og det værste er at jeg var lys våken, og småhyper. Så jeg og Marita ordnet oss mens vi sang og tulla, det var en hærlig morgen! Håper på å ha flere slike. For vanligvis er jeg smågretten og går som en levende zombie på badet. Hadde veldig god tid på å ordne meg, og god tid på å gå til skolen. Må virkelig vende meg på å stå opp en halvtime tidligere enn jeg bruker, får så god tid da! 

Et bilde Marit tok av meg for noen uker siden :)

Legger kaanskje ut et outfite bilde senere idag, så hold dere oppdatert! Akkurat nå har jeg media, vi har ub. Så det vil si at jeg ikke har noe særlig å gjøre siden jeg ikke er med i en ub. Litt kjedelig.. Finner vell meg noen bilder å redigere eller noe tror jeg! Gleder meg til å komme hjem til hybelen, vi har planer om å lage boller idag. Det blir gøy å teste ut bakeferdighetene mine, siden de ikke er så altfor bra.. 

 

Hva skal du idag?


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits