6

Heihei! Kjenner jeg blir kraftig irritert over noe! Nå er det bare flere og flere som skriver nedverdigende kommentarer osv under bilder av tynne jenter, sånne ting som at de sulter seg selv og at de er sykelig tynne osv.. Jeg blir sint.. For på bilder av jenter med litt mer på magen, da er det bare medfølelse og "stakkars deg". Det et alltids noe man kan gjøre med at man har litt ekstra, TRENE. Det er faktisk litt værre for de som er "for tynne", det er ikke alle som klarer å legge på seg.. Jeg som et eksempel er naturlig tynn, jeg hverken sulter meg eller trener noe særlig, og spiser som en hest! Er heldig som har høy forbrenning. Og det med at jenter må sitte å rakke ned på andre og si at de sulter seg selv når du tydelig ser at jenta har antegninger til muskler på magen, da begynner jeg å lure på hvor høy selvtilitt du har selv? Jeg synes alle skal få være sånn DE vil være, og ikke sånn andre sier de skal. Det er ikke noe svar på hva som er perfekt. 

Grunnen til at jeg skrev dette innlegget var at jeg ble provosert over kommentarene under dette bilde som ble lagt ut på blogg.no på facebook:

Så pass på hva dere sier før dere rakker ned på andre! Jeg vedder på at hun her har trent for å få en så fin mage, man ser jo godt at hun begynner å få magemuskler.

(link til bildet HER)

 

12.04.2013 kl.17:35

Greit nok at du sier at de med litt ekstra kilo kan gjøre noe med det, men herregud, ikke alle klarer å kvitte seg med disse ekstra kiloene, selv om man trener.

Tror og mener at det å være overvektig eller feit kan være minst like ille som å være tynn.

Har sett mange som har rakket ned på feite folk, ikke alle sier stakkars til de for å si det sånn. Sier ikke at de som er tynn har det bedre. Skjønner helt klart hva poenget ditt er!

Yu Lin

12.04.2013 kl.18:31

Skjønner hva du mener! Når ei tynn jente legger ut bilde av magen sin så er det "anoreksi" eller "horete", men hvis ei med former så er det "du er nydelig" "åh, du burde være stolt over formene dine" og alt det der.

Det er utrolig irriterende, kan ikke alle bare elske sin egen kropp hvis man er sunn og har det bra? Samfunnet altså...

Lene Nilsen

12.04.2013 kl.19:10

Er ganske enig i det du skriver! Man trenger ikke rakke ned på sånne skikkelig tynne folk, det virker jo bare som at personen er misunnelig fordi hun ikke er like tynn! Men er også litt enig i det den anonyme kommenteret(den første kommentaren), kan hende det er like vanskelig for overvektige/feite folk som ikke får til å gå ned noen kilo, som det er for tynne/undervektige til å gå opp.

Ha en fin helg!

Begynner å bli mektig lei av denne 'Det er så stort slankepress, jenter må bare være feite' -trenden. Jeg har lagt på meg sinnsykt mye i løpet av to år, og nå vil jeg ta det av meg. Alt jeg hører er at jeg faller for slankepresset og at sånne jenter som på det bildet ikke har en kropp som er noe å strebe etter. Jeg skjønner ikke helt, for jenta har jo pupper og rumpe, og bare fordi jeg vil føle meg fin for meg selv betyr ikke at jeg bare spiser en persillebit om dagen :P årh, blir så irritert, beklager at det bare strømma ut av meg i kommentarfeltet ditt, men det du skrev bare passa så sykt med det jeg mener selv, haha!

Kamchilla

12.04.2013 kl.23:09

Anonym: Det er jo sant da! Men de fleste kan.. Jeg sa aldri det er noe ille å være tynn, det er bare andre som fremstiller at det liksom er det, jeg synes det er supert! :) Bra du skjønner poenget mitt, og jeg skjønner helt klart ditt! Er bare at jeg føler det har blitt mer og mer sånn at det er ille å være tynn sett fra andres perspektiv ;)

13.04.2013 kl.00:43

Helt sant, men siden du ikke trener særlig så er det jo derfor. Når man har naturlig høy forbrenning og spiser som bare det så hjelper ikke det. Spise mye er ikke løsningen for å legge på seg. Vi som er tynn må trene musklene og spise riktig mat. Det hjelper ikke og spise så mye fet mat som mulig. Men kombiner riktig mat med muskeltrening så blir det! Det og være overvektig er heller ikke så lett og bli kvitt. Mye ligger i hodet når man er overvektig. Og ikke alle får til å trene det bort. Eller alle skal få det til. Men ingenting som er mere vanskelig eller ikke.


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits