1

Tornerose sov i hundre år, hundre år, hundr.. ja dere skjønner tegninga! Vekkeklokka ringer kanskje 20 gang, og jeg sover over alle gangene.. Har fått helt snudd døgnrytmen siden jeg var syk forrige uke, så må prøve å snu den tilbake! Det blir vell til at jeg må døgne inatt så jeg får tilbake døgnrytmen min igjen, og blir trøtt om natta isteden for lys våken! 

Nå sitter jeg bare her på rommet til Marita å plager hun med å ta opp plass i senga hennes, mo-ha-ha.. ja.. Og er litt sinna på iphoto som ikke bare gjør sånn at macen min blir 200% treigere, men også vil ikke laste over bildene mine fra mobilen atm.. Deer gikk det ja! Åsså er dere så heldige at dere fikk et bilde av meg for øyeblikket.. Marita har akkurat lakket neglene mine mot min vilje, så jeg kaanskje klarer å slutte å bite negler, har hatt den uvanen siden jeg var lita! 

Nokk om det, nå har jeg ikke noe mer å skrive om.. Så da stikker jeg å lager meg litt mat eller noe sånnt.. Bloggest!

 

sminkedokka997

24.04.2013 kl.19:28

fint bilde :)


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits