5

Heihei! Jeg hadde absolutt null planer for helga, tenkte bare ta bussen hjem til Tingvoll og slappe av der. Men så sluttet jeg tidlig på skolen, og Marit hadde ligget over. Hun skulle ta buss til Ørsta, så sa hun det hadde vært så gøy om jeg kunne blitt med. Så da ble det bare sånn :) Jeg lå over til en kompis som bor litt unna Ørsta, og det var kjempe koselig! 

Fiine bilen til Kjetil som vi var ute å rånet med!

Så på lørdag skulle jeg egentlig hjem, og når jeg var på siste ferga mot Molde ringte Aris å lurte på om jeg ville bli med å finne på noe, så tenkte jeg ikke på å sjekke om det gikk buss senere den dagen til Tingvoll, noe det ikke gjorde. Så da lå vi over hos ei veninne av Aris :) Så ja, man kan si at jeg har hatt en ganske spontan helg, noe jeg elsker! Hater å planlegge alt, for da får man så høye forventinger og blir som oftes skuffet. Jeg og Aris hadde det kjempe koselig.

Hvordan har din helg vært? :)


J0ke

16.06.2013 kl.22:19

Elsker bloggen, ta en tur innom vår!:)

Emilie

17.06.2013 kl.19:17

koselig! har hatt en fin helg jeg :)

kristinerosok

17.06.2013 kl.20:04

Så koselige bilder :)

Ulrikkehenriettej

17.06.2013 kl.23:13

SV: Tusen takk, åhh så herlig :)

Så koselig med spontan-tur, og han kompisen din var jo skikkelig kjekk! haha :)

CrossTrollet/Katrine

18.06.2013 kl.18:35

hørtes koselig ut :D

Helga mi var bra :)


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits