2

Sånn er det for meg og blogging den siste tiden. Jeg sier jeg er tilbake i ett innlegg så går det ukesvis før jeg blogger igjen. Jeg kan ikke noe for det men blogglysten ligger så langt nede for tiden. Nesten så jeg vurderte å slutte helt og slette bloggen en periode. Neida, joda, neida.. Men seriøst, jeg vet ikke hva jeg skal blogge om! Og jeg bruker kjempe lang tid før jeg får et blogginnlegg ut fordi jeg legger som regel ved bilder, og det tar sååå lang tid før de laster opp. Så det jeg tenkte er at dere kan heller få litt mobil-bilder så slipper jeg bruke så lang tid på å ta bilder, redigere de og laste de opp. Det er drygt å gjøre hver dag, noe dere sikkert forstår? :)

Jeg kan fortelle litt om skolen jeg har begynt på, jeg dro jo tilbake til hjemmplasen min, Tingvoll. Det er kjempe koselig her, føler meg virkelig hjemme! Så har vi fått en ganske stor klasse, vi er noe med 20 elever. Noen fra Molde, noen fra Kristiansund og mange fra Tingvoll! Så har jeg begynt i klasse med ei som heter Lisa, blitt kjempe glad i hun. Vi gikk på samme skole i Kristiansund, men snakket aldri sammen, haha!

I morgen er det fredag, skole og så heelg! Gleder meg kjempe mye til lørdag, for da skal jeg ut med en gjeng her på tingvoll! :)

Men nå må jeg hoppe til sengs, natta alle!

 

Vidur

12.09.2013 kl.22:55

Du hadd mukkju mær å blogg om når du bodd i byn. Kåmma tebake. D e kjedle åt me. Da bli e gælinj.

Kamchilla

13.09.2013 kl.23:13

Vidur: Nåh. søt du e! Savna d og byn å shø <3


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits