0

Nå sitter jeg på skolen å hører på historie læreren snakke om Hellas. Gleder meg allerede til helg, haha! Apropo helg så var den siste kjeempe gøy! Jeg hadde fors hjem hos meg, ganske praktisk siden jeg bor 5-10 min gåstand fra der den offentlige festen var. Vi var til sammen 13stk tror jeg? Jeg kommer til å legge ut bilder senere i dag/kveld.Og jeg har blitt helt hekta på den sangen her:

Den er såå fin! Ellers i dag har jeg ingen planer, lurer på om jeg skal en tur på fjellet, feire at jeg ikke har hatt vondt i foten på 3 dager! For 2 uker siden eller noe så hadde vi gym, og vi varmet ikke opp før vi begynte å løpe, så jeg klarte å strekke foten eller noe, og etterpå måtte jeg løpe på den, så siden det har det vært vondt bare gå opp en litt bratt trapp. Dette er 3 dagen uten noen tegn til smerter i foten, så jeg er storfornøyd!

 


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits