5

Jeg og Marita kjedet oss veeeldig! Såå vi bestemte oss for å sminke oss crazy. Skulle gjerne hatt skikkelig kvalitets bilder med kamera, meen minnekortet mitt er visst ødelagt :( Men her er værtfall noen bilder av hvordan sminken min ble: Synes om sminken og bildene? :) 

 

10

Vet du hva jeg hater mest på jord? Copycats. Folk som har for svake personligheter til å være seg selv, som må gå å kopiere andre og det de gjør. Det bare irriterer veldig! Du klipper håret ditt kort, ei veninne gjør det samme, du får deg tattovering av ei fjær på hånda, veninna gjør det samme. Du begynner på svømming, veninna di gjør det samme. Du begynner å like en fyr, veninna di begynner å like samme gutten. Litt teite eksempler, men dere skjønner vell? Det kan bare være bagateller, men det irriterer! Bare for eksempel at du har et spesiellt kjennetegn, for eksempel at du skriver xoxo i slutten av alle blogginnlegg, å ei veninne av deg plutselig begynner med det, og aldri har gjort det før. Hvorfor kan ikke folk bare være seg selv, ha sin egen stil? 

Jeg sier ikke at jeg aldri tar noe fra andre, for det gjør vi jo alle, uten at vi tenker over det også! Men bare ikke overdriv. Så det jeg mener er.. Vær dere selv, det er så mye bedre enn en kopi av noen andre!

13

Heihei!

Da kommer jeg med de ferdige bildene fra foto oppgaven jeg hadde på skolen. Oppgaven var å ta et naturlig lys bilde, et kunstig lys bilde, et high key bilde og et low key bilde! Her er de:

Naturlig lys:

Kunstig lys:High Key:Low Key:Synes om bildene? :D


3

Heihei! Har en del bilder jeg redigerer som jeg skal legge ut imorgen tror jeg! Men rekker ikke legge ut osv nå.. Men dere skal få en liten sneak peek :)Men nåå skal jeg en tur å møte Espen og Gunn Karin for å se på ny leiligheta deres før jeg tar kveld!

Synes om bildet hittil?

Bloggest ;*

1

Slenger inn ett lite innlegg til dere kjære lesere, siden jeg har vært så opptatt idag! Her er et bilde jeg redigerte idag, av meg (igjen)..

Jeg legger meg med god samvittighet etter å slitt med et filmoppdrag i flere timer. Skal prøve å få noen timer på øyet nå før det er skole igjen! 
Sleep tight ♥

2

Heihei! I dag har jeg vært i studio med Jani, det var gøy! Har også tatt masse bilder i det siste, og hatt photoshoots. Kommer med flere bilde oppdateringer så fort jeg får tid! Så stay tuned ;) 

Her er et bilde jeg bare redigerte i farten: Fin på håret jaa :)

3

Heihei! Tenkte å komme med en liten bilde oppdatering.. Tok noen bilder av Jani og Vidar sist uke. Men klarer ikke bestemme meg om det ene bildet er finere i farger eller svart/hvitt! 

VS


Hva synes du var finest? :)


0

Heihei! Dette kommer litt seint, men her er mine nyttårsforsetter:

  • Begynne å trene på treningsstudio 
  • Ta vitaminer

  • Jogge oftere

  • Sole meg 

  • Kutte ned på godteri og brus/energi drikker

  • Spise mer variert og litt sundere

  • Gjøre alle leksene jeg får 
  • Prøve å få bedre karakterer
  • Møte vennene mine på Tingvoll oftere

  • Bruke pengene mine bedre

Kommer ikke på mer akkurat nå, men det er flere! Tror jeg nevnte de viktigste vertfall...

Hva synes du om mine nyttårsforsetter? Har du noen som ligner?


11

Heihei! Nå skal jeg ikke komme med unnskyldninger for at jeg ikke har blogget, for jeg har rett og slett vært opptatt, og har man ikke tid så har man ikke tid ;) På Tirsdag var jeg til ei veninne som heter Gunn Karin, vi var en liten tur på sentret, og var å tok sol osv.. Skal faktisk prøve å få litt farge til sommeren, bleke meg! I går kom jeg hjem fra skolen, la meg i senga og sovnet, sov helt til klokka 11 på kvelden! Er rett og slett helt utslitt, derfor tar jeg tidlig helg. Tror jeg begynner å bli syk, derfor dropper jeg skolen imorgen og drar heller hjem ikveld, så jeg får slappet av litt!

Fått en del spørsmål om jeg kunne legge ut outfit bilder, så her får dere bilder av dagens antrekk :) Synes om outfite? :)


2

Heihei! Nå ligger jeg å hører musikk og bare slapper av på hybelen. Er sliten etter en herlig helg på tustna :) Når Marita (hun jeg bor med) kommer hjem så har vi maasse å prate om, siden vi ikke har møttes siden før jul, og så skal vi på butikken en tur og på bk (burger king) for å handle oss milkshake! Namnam.. 

Litt random bilder.. heaheah! Vennene mine er beest ♥

Hvordan har din helg vært? :)


2

Heihei! I dag sto jeg og Marita tidlig opp fordi vi skulle å ri på Mia og Thor, som er hestene til noen som bor litt bortenfor Marita. Vi ridde bare helt vanlig skritt med dem, og skulle ri forbi skolen, plutselig begynte Mia (hesten jeg rei på) å trave, før jeg rakk å reagere hoppet hun rett oppover og slengte meg av.
Jeg har jo ridd i 7 år ca nå. Og vet hva man skal gjøre og ikke gjøre, men det skjer alltid uhell! Måten jeg datt på klarte jeg å rulle rundt, sånn at jeg dempet fallet. Så jeg skadet meg ikke heldigvis, fikk bare litt vondt i rompa/ryggen etterpå :) 

Mia bråsnudde å begynte å gallopere etter hun hadde slengt meg av, og hesten Marita rei på galloperte etter uten at hun klarte å få kontroll over han. Jeg fikk meg raskt på beina å sprang etter dem, for å nå de igjen. Mia hadde tydeligvis møtt på en scooter mens hun galloperte hjemmover å visste ikke hvor hun skulle løpe så hun datt og havnet på ryggen, stakkars! Marita kom seg av Thor og leide han mens jeg prøvde å nå igjen Mia, hun stoppet heldivis ved veien, så jeg fikk lurt meg forsiktig rundt henne, og fikk tak i hun. Heldigvis kom alle seg helskinnet fra det, og det så heller ikke ut som noen av hestene var skadet. Uhell skjer, da er det bare å komme seg rett opp på beina igjen! ;) Og bare for å si det, tror jeg det er 1 gangen jeg detter av en hest, værtfall som jeg kan komme på. 

Det var noen bilder fra sist gang vi rei :) Mia er den svarte hesten og Thor er den rød.

Har du noen gang falt av en hest?


4

Heihei! Nå sitter jeg på tustna med Marita og Jon. Vi har hatt en koslig dag, tidligere lagde vi oss kyllingwrap.Marita lekte paparazzi! Vi hadde det også gøy med å ta bilder i speilet, haha :D


Hahah, søte.

Nåå skal vi se The Crazies, og kose oss med nudler og julebrus. 

Hvordan har din dag vært?

 

2

Heihei! Dårlig med blogging i det siste, men nå har jo skolen startet og da blir det litt travelt igjen, som vil si dårlig tid til blogg, dessverre! :( Akkurat nå driver jeg å multitasker, jeg holder på å overføre bilder fra gamle pcn min til en harddisk, og tro meg, det er mange bilder! Samtidig som jeg skriver et innlegg nå, og driver på med en skoleoppgave som skal leveres inn til imorgen. Grunden til overskrifta var at jeg sovnet tidligere ista for jeg var så sliten siden jeg døynet natta før, og bråvåknet når Øyvind gikk ut døra. Jeg så på klokka å klarte å vrenge om fra at den var 20:30 til halv 9 på morran. Så jeg fikk jo helt pannikk å begynte å pakke ned macen osv, så gikk jeg på rommet til ida og spurte hvorfor ikke hun hadde kledd på seg, og så sa hun fordi det er kveld, og vi begge fikk latterutbrudd. Det er som man mister helt tid og rom om man legger seg ned å sover midt på dagen, syk følelse.

Åh det er morsomt å se gjennom alle "gamle" bildene, det er så masse, husker ikke å ha tatt halvparten engang. Lurer fortsatt på hvor jeg skal gå neste år, begynner å kjenne stresset. Er ikke lenge til jeg må søke på 3 året. Sliter med om jeg skal fortsatt gå på Kristiansund, eller vende tilbake til kjære Tingvoll. 

Over til noe annet.. For noen dager siden fikk jeg Netflix av pappa, og er helt hekta! Ser film hele tiden. Har fått en sånn rar sans for å like drama, elsker sånne kjærlighetsfilmer (vet..kliss). Her er noen bra:

Hva synes du om trailerne? :)


3

Det var mange som kommenterte, og blandt de valgte jeg to blogger som falte meg best i smak! :) Her kommer de: 

http://joakimeide.blogg.no/

Design: Lett å lyst og enkelt design. Headeren er litt kjedelig, men kunne fort blitt fin bare den hadde fått en tekst på seg og spicet den opp litt! :)

Bilder: Han har masse bilder, og alltid bilder i innleggene sine, noe jeg elsker! De er også i bra kvalitet, og fine. 

Variasjon: Han blogger hovedsakelig om hverdag, legger og ut bilder av outfits med andre ord mote. Skulle kanskje vært noen innlegg der han skriver om tanker og meninger? 

Aktivitet: Han blogger nesten hver dag og noen ganger flere ganger om dagen, og det liker jeg! Det er bra lengde på innleggene! 

Alt i alt: Bra blogg. Blogger om hverdag, outfits og andre ting. Innteressant og lese, og innleggene er ikke for lang så leseren kjeder seg. Masse bilder som spicer opp innleggene.

 (Her er bloggen)

http://mulrik.blogg.no/

Design: Lyst, fint og oversiktlig design. Headeren kunne vært bedre, men tekst og kanskje andre bilder? :) 

Bilder: Hun har en bra mengde med bilder, de er lyse og fine som passer til resten av bloggen. Bra kvalitet og størrelse også!

Variasjon: Hun blogger hovedsakelig om mote legger ut bilder av outfits, sminke, og andre ting innenfor det tema. Skulle kanskje vært litt mer tekst og noen innlegg der hun skriver  litt mer om hverdagen hennes :)

Aktivitet: Hun blogger ikke helt jevnt, noen ganger hver dag og noen ganger flere ganger om dagen.  

Alt i alt: Fin blogg. Blogger mest om mote og wants. Innteressant og lese, og innleggene er ikke for lang så leseren kjeder seg. Masse fine bilder som gjør bloggen mer innteresant. 

Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits