hits
8

Heihei! Nå sitter jeg på tustna hos besteveninna mi Marita. I dag har vi gjort litt forskjellig, gikk oss en tur tidligere før vi kjørte å hentet kjæresten til Marita på ferga. Rett etterpå stakk vi ut å hadde photoshoot, der jeg tok bilder av de. De er verdens søteste altså! Her kommer ett par bilder jeg nettopp har redigert:

Fargene og bakgrunden er faktisk ikke redigert, fantastisk utsikt! 

Synes om bildene? :D 

16

Heihei! Skulle legge ut innkjøp innlegget igår, men blogsoft nektet å laste opp bildene, prøvde i flere timer. Det kom bare sånn feilmelding. Men heldigvis fungerer bildeopplastningen igjen :))

H & M - Maybelline foundation 149,00; 

Bik Bok - JP New Slim Pop 99,00; (salg -100,00)


Bik Bok - TV Charlotte 299,00;

Bik Bok - TT Nyc 199,00;

Bik Bok - TT Biggy 149,00;

Handlet også litt undertøy, men det trenger jeg ikke legge ut på bloggen :)

Synes om innkjøpet? 


7

Heihei! Er så lei av håret mitt, så driver å "eksperimenterer" litt.. Hva er finest? 

1)

2)
Skal også klippe håret mitt snart :) Ikke på lengda (har endelig fått litt lengde på det) men klippe det opp, og klippe pannelugg! 

Akkurat nå har jeg besøk av Marit, besteveninna mi. Og vi skal lage oss banan med sjokolade biter i. (som vi legger i ovnen). Det er kjempe godt! En slager på klasseturer som inkluderer bål. Har også trasket i byen i hele dag, vært på shopping. Så kommer til å legge ut ett innkjøp innlegg i nærmeste fremtid, stay tuned!

3

Heihei! Nå sitter jeg her på Oppdal og fryser ihjel! Haha, neida.. Skal ikke klage. Er hærlig og endelig være her igjen, lenge siden sist. Da vi kom frem hivde vi inn sakene våre, slo på varme og tok frem skiene. Var skikkelig gira på å gå på ski, og det var hærlig! 

pappan min <3Men nåå skal jeg, pappa og broren min ut å spise! Så vi bloggest :D 

Hva har du gjort hittil i ferien? 1

Dere lurer sikkert på hva min Valentins dag gikk ut på! Vell .. Den startet jo som vanlig med skole, der jeg så annen hvert minutt en slags oppdatering på enten facebook, instagram eller twitter som inneholdte ordet "Valentin.." så ja, man kan ikke akkurat unngå å legge merke til hvilken dag det er. Etter skolen gikk jeg hjem og ble møtt i døra av besteveninna mi Marit (som hadde allerede kommet seg inn på hybelen, fordi jeg la ut nøkkel til hun kom). Etter vi hadde fått i oss noe mat stakk jeg, Marit og Marita ned på sentret. Vi skulle hjelpe Marit med å finne den perfekte Valentins gave til kjæresten! Til min forundring var det lite som minte om valentin da vi kom på sentret. Bare ett par små pynte ting på en butikk, som var godt gjemt blandt de andre varene. Men vi fant heldigvis til slutt etter litt leiting en søt gave, dere får bare lure på hva det var ;) Kan si den inneholdte sjokolade da! Det er jo nesten obligatorisk. 

Etter vi hadde gjort oss ferdig på sentret gikk vi på butikken og handlet inn det vi trengte til å lage Taco. Var skrubbsulten da jeg kom hjem å kjente jeg begynte å bli lettere irritert (blir en liten surpomp om jeg går for lenge uten å spise). Derfor hivde vi oss igang med matlagingen, og fikk det fort unnagjort!

Super godt! 

Man må jo kose seg litt ;)

Hva gikk din valentinsdag ut på?4

Heiia! Nå kommer jeg endelig med en foto oppdatering. Hadde en shoot med Marit for ca. ei uke siden. Her er noen av bildene hun tok av meg som jeg har redigert litt etterhvert:

Synes om bildene? :D


9

Heihei! Haha, skal ikke skryte på meg at jeg er sporty. Men har endelig begynt å trene igjen, og bare gleder meg til å komme hjem å jogge igjen! I går jogget jeg opp til noe som heter varden. Så løp jeg noen runder ved vanndammen. Det var veldig slitsomt fordi det var glatt, og kaldt og siden jeg har astma var det litt vanskelig å puste. Må bare huske å ha med meg buff idag, så jeg slipper å puste inn iskald luft. Kjennes nesten ut som knivblad. Har også vært å snakket med en dame om et treningsenter litt utenfor Kristiansund, skulle skrive under kontrakt, men velger heller å sjekke ut et treningsenter til som heter Actic, siden broren min anbefalte det. Har vært i veldig dårlig form i det siste, så er på tide jeg begynner å trene igjen :)Søte jaa.. 

Er også veldig teit av folk å si ting som  "Du trenger jo ikke trene, du er tynn!". Trening handler ikke bare om å få vekk fett, for meg handler det om å få bedre utholdenhet, pust og mer overskudd :) Jeg har jo astma som jeg nevnte lenger opp, og jeg kan trene opp astmaen min så det skal litt mer til før jeg får pusteproblemer. Det gjør en utrolig stor forskjell i hverdagen, så slipper jeg å få anfall bare av å gå til skolen

 

9

Heihei! Hadde en liten photoshoot med ei veninne igår, vi tok en del bilder ute, og noen "outfit" bilder inne.. Her er noen av outfit bildene :)

Skjorte: Zavanna - Vest: Carlings - Skjerf: Bikbok - Bukse: Bikbok

Hva synes du om outfite? :)


1

Heihei! Akkurat nå har jeg bestillt meg noen ting fra Ebay. Dreiv bare å kikka litt rundt og fikk skikkelig lyst på nytt deksel osv.. Kom over mye fint!

Her er det jeg bestillte:


1X Multi Sense Flash Light LED Color Change Hard Cover Case For i Phone 4 4G 4s


EarPods Earphone Earbuds with Remote&Mic for Apple iPhone 4 4s 5 5G iPod White Z

og 


FLIP WALLET LEATHER CASE COVER FITS APPLE IPHONE 4 4S FREE SCREEN PROTECTOR

Det ble til sammen faktisk bare rundt 100kr med frakt! 

Synes om det jeg har bestillt meg? :D


9

- Jeg hater medisiner (vil heller gå en dag med hodepine enn å ta ibux..)

- Jeg bruker linser. Brukte briller til jeg gikk i 8ende eller noe, begynte med linser for jeg ble mobbet pga brillene.

- Det værste som kan skje meg er å bli stengt inne i et rom med fullt av edderkopper (min største frykt=edderkopper).

- Jeg elsker kalde grillpølser. Synes de faktisk er bedre kalde enn varme!

- Jeg har gått på riding i kanskje 7 år, men har sluttet pga jeg flytta. 

- Jeg HATER å være alene, om jeg kunne hatt folk rundt meg 24/7 så ja takk!

- Min drøm er å dra til Afrika å ta bilder av ville dyr.

- Jeg tåler ikke at andre børster håret mitt, får helt hetta!

- Jeg er egentlig blondine! (Så mye finere med brunt..)

- Jeg har laktoseintoleranse, tåler ikke melk. 


Spent på tilbakemeldinger :D noen som kjente seg igjen i noe?

2

Heihei bloggen!

Nå har jeg passet verdens søteste pus i en uke ca. Det er samme katta som vi hadde før på hybelen men gidde bort. De som eier han nå annonserte på facebook der de lurte på om noen kunne passe ham, og da sa jeg jo selvsagt at vi kunne! Han er jo bare så søt. video:katta

Hahhah. Er han ikke søt? ♥

Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign