2

Aldri vært gladere i mitt liv for å finne noen nøkler! Nøklene er faktisk veldige viktige, den ene er til her hjemme. Den andre er til hybelen (og en romnøkkel), og den tredje er til skapet mitt på skolen. Følte hele dagen imorgen kom til å gå i dass fordi jeg ble avhengig av å ta buss når Marita kom frem, og hun skal ikke på hybelen før til kvelds. Men heldigvis, takket være min kjære pappa, fikk jeg nøklene mine! Han fant dem mellom to seter i bilen, haha!

:D

Nå tror jeg jeg skal legge meg i boblebadet og kanskje sette på en film imens eller noe, det er desidert beste måten å avslutte en dag på! 

Sov godt alle sammen!

0

Dette er toppen av SwagHar blogget minimalt de siste dagene, pga jeg ikke har hatt noe særlig og blogget om! Og jeg har heller ikke noe annet nett enn mitt kjære 3G nett, og det er ikke så veeeldig raskt! :) De siste dagene har jeg brukt på ski, sol og bare slappet av på campingplassen.Er jo alltids kos og være på Oppdal, men det kan bli litt kjedelig utover kvelden. Gleder meg faktisk til skolen starter igjen, er ille å si det. Men jeg savner jo vennene mine på skolen, og hybelen. Er faktisk ikke en større frihet enn å være på hybelen, for jeg kan gjøre stort sett akkurat som jeg vil! Derfor gruer jeg meg litt til å flytte hjem igjen, ikke at jeg har noe imot familien min eller noe (de er super), men jeg liker så mye bedre å kunne kontrolere mitt eget liv og gjøre akkurat som jeg føler for, og såklart være så mye sammen med vennene mine som jeg vil! De blir litt lengre unna når jeg flytter til Tingvoll igjen, desverre! 

Som jeg skrev i et tidligere innlegg gikk jeg, mamma og Tommy en veeldig lang skitur, tror vi gikk kanskje rundt 2-3 mil. Dagen før gikk vi ikke så langt, men vi gikk til en plass vi bruker å sette oss ned. Så var jeg full av energi, så jeg løp meg en tur på en liten topp litt bortom, måtte dra med mamma også da!

Koos. Men nå må jeg løpe! Skal pakke og rydde før vi kjører hjem igjen. Bloggest!

 16

Heihei! I dag skulle jeg, mamma og broren min på skitur. Så tenkte vi at vi skulle gå over et fjell, vi trodde det var ca. 2.2 mil så vi stoppet halvveis for å ta oss en pause. Da insisterte broren min på at han skulle gå videre over fjellet, og tilbake til skarvatnet (campingplassen). Vi trodde jo det ikke var så langt, så etter 10 min ca begynte jeg og mamma å gå etter. Etter vi hadde gått i 20 minutter fikk mamma telefon der pappa spurte hvor vi var, og han sa vi ikke måtte fortsette over fjellet. For det kunne ta flere timer. For å ha det sagt har værken jeg, mamma eller Tommy (broren min) gått der før. Tommy hadde heller ikke med seg telefon. Så jeg og mamma vendte tilbake, og innen vi kom oss hjem igjen hadde pappa ringt politiet, og Røde Kors for tommy var enda ikke tilbake. De sendte ut både luftambulanse, hunder og snøscootre for å leite etter han. Ca. kl 21:00 kom han inn døra, da har han bare gått og gått helt til han fant veien tilbake! Utrolig hvordan han fikk det til. Det var ikke engang løype eller noe så han fulgte bare magefølelsen. Vi gikk fra campingplassen sammen ca kl 2, jeg og mamma kom hjem 8 og han kom hjem 9 på kvelden! Er så glad for at broren min er tilbake i god behold! Ingen av oss hadde hverken drikke, mat eller penger med oss heller... 

"Skiløperen er kommet til rette. Kald og sliten, men i god behold, skriver operasjonssentralen på Twitter."

Link HER1

Heihei! Nå sitter jeg her med Marit, Simon og Mads. I går tok jeg og Marit buss til Moa (Ålesund) så møtte vi Simon og Mads der, så bare gikk vi rundt på senteret og spiste før vi dro tilbake til Kristiansund. Da vi kom tilbake for vi en tur på butikken, så da vi kom på hybelen lagde Simon pannekaker til kveldsmat :D Med en gang vi sto opp hadde Mads funnet frem støvsugeren og begynte å gjøre rent kjøkkenet. Kan ikke akkurat klage over å ha to rydde, og kokke glade gutter i hus :) Aww

Men nå må jeg løpe! Blir slått med pute om jeg ikke blir mer sosial for øyeblikket xD

Bloggest!

 

 

 

0

Nååå er jeg sinna! Nå er jeg så sinna at jeg ikke engang skriver mitt vanlige åpningsord "Heihei". Jeg skulle ta buss til Tingvoll, og den bussen jeg måtte ta for å rekke tannlege timen min gikk "07:10". Eller.. det var iallefall det som stod på 177mr.no. Så jeg går ned å stiller meg på buss stoppet ca kl 7 der bussen bruker å komme ca 5 min etter den har kjørt fra terminalen. Jeg stod der i en fuckings halvtime, EN HALVTIME å frøys ræva av meg, det var så sykt kaldt! Kjenner jeg ble litt irritert, og 177 kan glede seg til de åpner så jeg får ringt de og slupper ut litt temperemang.. Hehe :) Jeg ringte pappa, og han sa at mest sannsynelig er det en buss som bare går når det er skole. Men jeg skrev jo inn dato, og det stod jo at den gikk da.. Så ja.. Litt forbanna er jeg nå! Skulle ikke vært nødvendig med sånne feil.

Og med tanke på mangel på mat, og at det fortsatt er veldig tidlig, gjør det ikke så mye bedre på humøret :) Så jeg får vell bare hive i meg noe mat, også skal jeg ringe 177!

: )

1

Heihei! Nå sitter jeg her på hybelen med Marit, vi har nettopp sett en film. Pernille og Marita dro litt tidligere, før de dro var vi alle en tur på Burger King og spiste før de skulle ta buss tilbake til Isfjorden. I går hadde vi fest som jeg nevnte tidligere, det var kjempe gøy! :) Litt uttover kvelden kom og gikk folk, så plutselig var det sånn 5 gutter som stod på rommet mitt jeg ikke ante hvem var! Men en gøyal kveld, det var det! Det var også masse å rydde opp i dag. Først ryddet vi opp all søpla og rotet, så bærte vi ut senga mi og bordet osv, så støvsugde jeg og vaska. For det var bokstavelig talt klissete på hele gulvet. 

Her er noen bilder av oss jentene, før guttene hadde kommet: 

Der var jeg og Pernille desidert søtest.Herlige jenter ♥


Har du funnet på noe sprell i helga?

 2

Heihei! Altså... Det tar så syykt langt tid å redigere en video, jeg har redigert det værste, men trenger å legge på en sang osv på spørsmålsrunde videoen. Håper dere ikke hater meg helt for at jeg alltid er så treig og utsetter ting! For nå er det jo ferie folkens! Og ferie betyr venner, og venner betyr at jeg ikke har så lyst å sette meg ned å redigere en video, men heller bruke tiden min med de :) Nå driver jeg og 3 søte jenter å ordner oss klare, for vi skla ha fest her på hybelen! I dag har vi vært en tur på senteret, så dro vi innom Jani en tur siden hun ligger på sykehuset med operert fot. Etter det har vi bare ryddet og omøblert litt, gjort oss klare til i kveld! Blir vell å finne i klær, og begynne å sminke seg snart tenker jeg. 

Her er et bilde fra tidligere i dag, utenfor senteret;

Marit, meg, Marita og Pernille! ♥

Hva skal du i helga? 12

Heihei! Nå tenkte jeg at det var påtide jeg har en spørsmålsrunde igjen, siden det er veldig lenge siden sist! I dag er jeg så heldig at jeg har et kamera liggende, som jeg kan filme med. Så viss dere er flinke til å kommentere ting dere lurer på, skal jeg prøve å få lagt ut en video blogg senere idag/imorgen der jeg svarer. Spørr om hva som helst! (svarer ikke på alt for private ting..) 

SPØRR I VEI FOLKENS! 

 


3

Jeg skrev dette innlegget igår, men fikk ikke publisert det fordi macen min klikket! Heihei! Da sitter jeg her med Marita, vi har nettopp gomlet i oss et lite fat med bananbiter som vi dyppet i smeltet sjokolade, det var hærlig!Marita var så grei at hun lagde middag til jeg kom hjem, siden jeg var på en liten fjelltur med klassen og derfor utslitt til jeg kom til hybelen. Til middag spiste vi baguetter med salat og kylling i, det var kjempe godt! Må si jeg og Marita har vært sunne de siste dagene (om du ser bort ifra godteriet + all den redbullen vi har hatt i oss). Appropo redbull, her er dagens inntak:Vi er ganske klare over at dette ikke er særlig bra, men er man avhengig, så er man avhengig! :)

Så kommer det til oppgaven jeg fikk i anledning prøveeksamen. "Foto og Journalistikk. Du har fått i oppdrag å levere en bildeserie på 5 bilder som skal fungere som illustrasjonsfotografier for journalistiske saker om ungdoms psykiske helse. Se for deg at bildene skal legges i avisens bildebank og hentes frem etter behov når det er saker om ungdoms psykiske helse. Ett av bildene skal i første omgang fungere som illustrasjonsfoto for en nyhetssak om at mental helses hjelpetelefon har fått økt pågang siste halvåret." 

Jani

Marius

Marita

Silje og Marthe

Jani

Tusen takk til alle de som stod modell for meg! :)

 

Hva synes du om bildene? Kom gjerne med en tilbakemelding. 5

Heihei! Nå ligger jeg her med prøve eksamens oppgave som vi fikk utlevert imorres og skal levere inn imorgen. Har vært en kjempe fin dag med mye farting frem og tilbake, tatt bilder av forskjellige folk som jeg var så heldig med at giddet stå modell for meg! Jeg skriver mer om oppgaven og legger ut resten av bildene imorgen, det er ihvertfall 5 bilder jeg skal levere. Her er det 1 ferdig redigerte bildet:Marius som stod modell! Bilde skulle forestille en tenkende person!

Men nå må jeg skyndte meg å få ferdig resten av bildene før jeg tar natta! Håper dere har hatt en like fin dag som meg :)

Hva synes du om bildet?


4

Heihei! Her kommer innkjøpet fra helga;


Rakk ikke handle så mye som sagt siden vi hadde bare 1 time på oss :) 

 

Hva synes du om innkjøpet?


I dag har jeg og Marita vært sund! Vi lagde tunfisk salat til middag, med baguetter ved siden av. Det var kjempe godt!Etterpå hadde vi besøk av noen venner av Marita, før vi dro på senteret en tur og handlet div. som annsiktskrubb (som jeg skal prøve etterpå) og lilla hårfarge til å stripe håret mitt med, må være litt vågal vet dere! Men såklart fungerer jo ikke noe hårfarge på meg, jeg kjøpte tillogmed XXL farge, trodde virkelig den kom til å sette farge.Men resultatet ble altså mørke brune striper.. Så derfor tenkte jeg at jaja, da kan jeg jo farge etterveksten også. Bra noe ble lilla da.....Er jo såklart litt værre på bildet enn i virkeligheten da men, likevel! Og takk til Marita som gadd både å stripe håret og farge etterveksten min! :)

Men nåå skal jeg legge meg etter en hærlig dag! Sov godt alle sammen!

 

13

Heihei! Her er gårsdagens outfit:

Jeg så ikke ut på bildene av meg (derfor jeg har tegnet foran annsiktet), blunket på alle bildene pga blitsen, haha :) 

I byen kjøpte jeg meg ei skjorte og ett par sko, kommer enten til å legge ut bilder av innkjøpet senere idag eller imorgen :) Etter vi hadde vært i byen slappet vi bare av, og gjorde ikke noe særlig. I dag stod vi opp tidlig å la oss rett i boblebadet, og satte på en film. Det var utrolig deilig! Har ikke ord for hvor mye jeg elsker det nye badet mitt.

Søte pusen min ville også ha is, haha!

(Stjelte de siste bildene fra Anna sin blogg)

Hva synes du om outfite? Hva har du gjort i helga?:D


1

Heihei! Jeg og Mamma er ganske impulsive, og fant ut nettopp at vi vil en tur til byen! Så da stikker vi på en kjapp shopping tur, Anna blir også med. Resten av dagen skal jeg være med Anna, tipper vi kommer til å ta noen bilder ute før sola går ned, og etterpå se film og bare kose oss! 

Men nå må jeg løpe, bloggest! ;*

 

0

Heihei! I hele går hadde jeg ikke nett, derfor fikk jeg ikke blogget noe særlig, desverre! Og idag har jeg vært opptatt, først var jeg på skole. Så tok jeg bussen til Tingvoll, og møtte Anna. Vi har hatt en kjempe koslig dag, og oppholdt oss på det splitter nye badet mitt i flere timer, boblebadet er hærlig!Hatt en kjempe fin dag! Hva har du gjort idag? :)

 

 

4

Heihei! Dagen min har vært ganske grei! Først var det jo skole, så ble jeg med hjem til Jani og Simon, var der til rundt 8. Jeg og Jani lagde kylling-wok til middag, men fikk desverre ikke tatt bilde pga det var så mørkt på kjøkkenet. Da jeg kom hjem (hybelen) dro jeg ut på en liten rånerunde med noen folk. Kom såklart tilbake i god tid til Paradise Hotel startet, viktig å få med seg ;)

Akkurat nå sitter jeg å redigerer på en web-design oppgave, blir vell liggende i noen timer, siden jeg må få ferdig meste parten av designe til imorgen. Og typisk meg å utsette alt til siste frist. Heldigvis har jeg skissert og planlagt alt hvordan det skal se ut, det gjenstår bare å få det redigert på photoshop. Det jeg valgte å lage web-design av er bildene til ei som heter Synne Øye Myrvold. Jeg er et stort fan av bildene hennes, og hun er en stor inspirasjon for meg. Jeg følger henne på facebook siden hennes, som dere kan finne HER

Hittil har jeg fått ferdig bakgrunnen til designet, som jeg valgte skulle være en kolasj av noen av bildene hennes (valgte ut blandt de jeg synes er hennes beste bilder);

Hva synes du?

0

Heihei! Nå sitter jeg på skolen, vi har ub og jeg driver å redigerer noen bilder jeg og Jani har tatt i studio for noen uker siden. For øyeblikket har vi friminuttet, så jeg skal en tur i kantina for å kjøpe meg litt mat før det er over. Her er 2 bilder jeg la ut på instagram igår: 


Meg og Vidar på skolen ♥og jeg hadde Marit på overnatting fra mandag til tirsdag, det var kjempe koslig!

Men nå må jeg løpe, vi bloggest!
12

Heihei! Nå er jeg endelig tilbake, for fullt. Har satt meg opp mål om å blogge hver dag, legge ut outfit bilder minst 1 gang i uka og instagram oppdatering 1 gang i måndten, og legge ut hva jeg spiser til middag minst 1 gang i uka :)

Her er dagens outfit;Marit som tok bildene tidligere idag :D 

Synes?

1

Heihei! Gjett hva jeg og Marita nettopp har gjort? Har ryddet gjennom skapet og fant frem klær jeg ikke bruker lengre, eller noensinne har brukt (av forskjellige grunder). Så klipte vi, rivde og volah!

Hvorfor hive klær, når man kan gjøre de "nye" igjen? Bare å slippe løs kreativiteten. Her er noen eksempel; 


Hadde ikke før/etter bilde av toppen her, men dere kan jo se for dere hvordan den så ut. Ble ikke helt som jeg tenkte meg, så vet ikke helt om jeg kommer til å bruke den. 

Så hvordan synes dere klærne ble? Noe dere kunne brukt? :D


Kom på den "Thrift shop" sangen, passet bra nå!

 

(Og for de som lurer.. Ja jeg driver å fikser på designe, så det kan være litt rotete til tider!)
1

Heihei! Som jeg har nevnt tidligere var jeg på Dj Broiler fest igår, det var ikke noe å skryte over! Han spilte kanskje en halvtime, der det var 3 av hans sanger eller noe sånnt. Resten var spotify liste. Også var det et helvette og komme seg inn og ut, så kan si at jeg er litt bitter over de 300kr jeg brukte på den kvelden!...

Vi på hybelen hadde fors først da, der vi var 3 gutter og 3 jenter. Det var jo gøy! Her er noen bilder fra gårsdagen;

Men nåå skal jeg, marita, marita og jon på butikken :D Vi skal lage hjemmelaga pizza og kose oss med film!

11

Heihei! Dårlig på blogging nåå, må skjerpe meg ;) Tenkte jeg skulle slenge inn et lite innlegg. Skal på Dj Broiler i kveld og fant frem det jeg skulle ha på meg. Så fant jeg ut at det hadde passet med skinnjakke ved siden av, og det er noe jeg har hatt lyst på veldig lenge. Så da dro jeg og Marita ned på sentret en tur, og jeg kjøpte verdens søteste "skinnjakke"!!


Den kjøpte jeg på Carlings for 499;

Tycks? :DVelkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits