4

Heihei! Jeg var ute i nesten hele går, og på kvelden brukte jeg tida på å rydde, vaske klær osv til idag. Jeg og Marita får folk på overnatting, og vi skal ut i kveld! Gleder meg :) Håper det stygge været gir seg!

Jeg var også en tur til frisøren igår, en stund siden sist jeg klipte håret nå! Her er før og etter bilder:

Før -

Etter -Prøvde å beholde så mye av lengda som mulig! 

Hva synes du? :) 


1

Dette er en nydelig sang jeg ikke får nokk av:

Elsker den!

Akkurat nå sitter jeg å Marit i boblebadet å slapper av, livet er herlig! Senere ikveld skal vi og noen venner på kino, på Iron Man 3 i 3D.Åsså skreiv jeg på russebuksa til Marit, "Muffins".. Det er en intern greie ;)

Hva har du brukt søndagen din på? :)

3

Heihei! Her kommer resten av bildene jeg lovte dere å legge ut! : 


Hva synes du om bildene? :) Hvilket likte du best?


3

Heihei! Gidder ikke blogge noe særlig idag fordi jeg er sliten etter dagen, men kommer til å blogge om hva jeg har gjort idag, imorgen! Her er bilde nummer 2 av de jeg tok igår, som jeg lovte å legge ut:

Hva synes du om bildet?:) Blir glad for tilbakemeldinger!

Legger ut flere bilder av shooten imorgen.

12

Heihei! I dag har jeg vært litt overalt.. Først var jeg å så på morgenfilmer som er via Nordic Light, etter det så var det min tur å jobbe med avisa til media og kommunikasjon 1 og 2 året, Mediestorm. Jeg og ei på første året fikk i oppdrag å skrive om 3 på gata, dvs å spørre tre tilfeldige personer på gata et spørsmål, og ta bilde av de etterpå. Det var ganske gøy! Etter skolen stakk jeg til hybelen og fikk besøk av Vidar, vi lagde tomat suppe til middag, sykt godt siden jeg ikke har spist det på kanskje  et halvt år eller noe. Etterpå stakk vi på senteret (igjen), og bare gikk rundt å hang med noen venner av meg fra Tingvoll. Å nåå sitter jeg her å venter på at Marit skal komme, hun skal liggeover inatt, jippi! Lenge siden sist, så jeg gleder meg ♥ Dette er forresten det jeg hadde på meg idag:

Hva synes du om outfite? :)

 

7

Heihei! Nå kommer jeg med et bilde jeg tok tidligere idag, og redigerte i photoshop.. Legg igjen din mening om bildet :) 


Hva synes du? Skal jeg legge ut bilder jeg tar oftere?

Kommer fler imorgen ;)

1

Tornerose sov i hundre år, hundre år, hundr.. ja dere skjønner tegninga! Vekkeklokka ringer kanskje 20 gang, og jeg sover over alle gangene.. Har fått helt snudd døgnrytmen siden jeg var syk forrige uke, så må prøve å snu den tilbake! Det blir vell til at jeg må døgne inatt så jeg får tilbake døgnrytmen min igjen, og blir trøtt om natta isteden for lys våken! 

Nå sitter jeg bare her på rommet til Marita å plager hun med å ta opp plass i senga hennes, mo-ha-ha.. ja.. Og er litt sinna på iphoto som ikke bare gjør sånn at macen min blir 200% treigere, men også vil ikke laste over bildene mine fra mobilen atm.. Deer gikk det ja! Åsså er dere så heldige at dere fikk et bilde av meg for øyeblikket.. Marita har akkurat lakket neglene mine mot min vilje, så jeg kaanskje klarer å slutte å bite negler, har hatt den uvanen siden jeg var lita! 

Nokk om det, nå har jeg ikke noe mer å skrive om.. Så da stikker jeg å lager meg litt mat eller noe sånnt.. Bloggest!

 

2

Heihei! Skole dagen min var ikke særlig lang, varte bare litt over en time! Fordi eneste vi skulle gjøre idag var å stille ut bildene våre på senteret. 

Når jeg kom hjem satte jeg meg ned å så noen episoder av Once upon a time, da Marita kom hjem lagde vi middag, tunfisk salat. Det var super godt! Akkurat nå sitter vi her å slapper av å ser på tv. Vi skal strax gå ned til kinoen, for vi skal se på filmen Warm Bodies.. Her er traileren:

 

Gleeder meg!

Hva har du gjort idag? :)

8

Heihei! Jeg har ikke blogget i helga fordi jeg har vært på UKM. På fredag dro jeg til legen og fant ut at jeg har fått bronkitt (lunge betennelse), jippi! Så nå er det bare å gå på antibiotika og bli frisk igjen! Jeg og Marita dro hjem til meg på Tingvoll på fredags kvelden, og på lørdag tok vi buss til Sunndal for å dra på UKM. Der møtte vi Aris og Mariann som er to venner av meg + masse fler herlige folk! Det var kjempe koslig. Vi lå over der til i dag, og hørte først på Mariann fremføre, så deretter Aris. De var super flinke! Link til video; 

HER> Mariann

Helga her er ei helg jeg kommer til å huske lenge, den var sykt gøy!

Mari, Meg og Marita


hahah søte vi er....

Meg, Aris, Mariann og Marita ♥

Savner gjengen allerede! 

Har du gjort noe morsomt i helga?

 


4

Heihei! Jeg skulle egentlig legge ut en liten video fra jeg, Marita og Ida var på tivoli igår, men jeg lå rett ut i senga hele dagen etter skolen var ferdig! Og idag har jeg ikke vært på skolen fordi jeg har ikke hatt energi til det, når marita vekte meg å spurte om jeg skulle på skolen så klarte jeg ikke svare henne engang fordi jeg var så utslått! Har sovet i hele dag også. Håper jeg blir bedre snart, ellers må jeg ta meg en tur til legen! Nokk om det.. Her er videon fra jeg, Marita og Ida tok Jokeren, favoritt karusellen vår! :

Vi hadde det super gøy! 

Har du vært på tivoli i år? Hva er din favoritt karusell? 

Hva synes du om videon? :)


6

Så det er oppklart: I går var jeg ikke på skolen fordi jeg hadde vært våken hele natta pga jeg hostet hele tia, så jeg sov utover dagen. Og da jeg våknet følte jeg meg uthvilt og det kjentes ut som jeg var i mye bedre form! Så istede for å ligge inne i senga så kom jeg meg ut en tur og dro på tivoli med to veninner. Det var kanskje ikke det smarteste å dra på tivoli, men jeg hadde veldig lyst og følte meg i fin form. Jeg ble værre på kvelden og fikk feber igjen, og sleit med å sovne inatt fordi jeg lå å hostet. Kjennes ut som hodet mitt skal til å sprenges når som helst, så må få kjøpt hodepine tabletter når jeg er ferdig på skolen! Om jeg holder ut hele dagen da.... 

Jeg prøver i det minste å være på skolen så ofte jeg kan for skole er utrolig viktig.3

Heihei! I dag var jeg ikke på skolen fordi jeg ble syk rett før helga, har halsbetennelse + feber. Er ikke noe særlig slapp da, heldigvis! Etterpå skal jeg, Marita og Ida på tivoli, kommer til å dø! hahah. Tror ikke jeg kommer til å ta så masse karuseller da, siden jeg har karusell skrekk + er ikke i verdens beste form.. Og senere i dag skal jeg og Marita på kino, blir kjempe koslig! Dere lurer sikkert på hvorfor jeg drar ut når jeg er syk, men hvem gidder å ligge inn hele dagen og synes synd på seg selv da? 


Et gammelt instagram bilde :)

Akkurat når driver jeg å lager hamburger til Marita kommer hjem, har ikke så mye å gjøre på her alene akkurat! 

Hva skal du idag? 

0

Heihei! Siden jeg enda ikke har lagt ut noen bilder fra sist helg tenkte jeg jeg kunne gjøre det nå! Først hadde jeg fors hjemme hos meg, før vi dro på russe kickoff!

Åh, det var kjempe gøy! Håper alle har koset seg like mye som jeg har gjort de siste helgene!

 

0

Heihei! Nå sitter jeg her i kjellerstua hos Marita, vi sitter bare å slapper av og ser på tv. Jeg skulle egentlig mobil blogge igår, siden jeg ikke var på macen i det hele tatt. Men etter å ha skrevet masse, ble alt slettet og jeg fikk ikke til å skrive nytt :( For igår så tok jeg buss til Marita rett etter jeg hadde stått opp nesten, og når jeg kom frem begynte vi å gjøre klart til bursdagsfeiring. Hun og ei veninne som heter Julia skulle feire bursdagen sin sammen. Det var kjempe koslig og endelig få møte besteveninnene til Marita! Vi tok desverre ikke så mange bilder, men her er iallefall noen få:


Julia, Mia, Marita, Meg, Pernille og Aud Irene (Hun vistes ikke på bildet)
Vi var i alt 8 jenter, koos! Det var utklednings fest for de som ikke skjønte det ;)

Men nå må jeg stikke, skal rekke bussen tilbake til Tingvoll! 
0

Heihei! De siste dagene har jeg drevet med prosjekt "Dipdye håret blondt". Først kjøpte vi feil, altså blond farge, og etter å prøvd å farge det sånn 5 ganger uten resultat gidde vi opp. Så kjøpte jeg Bleiking dagen etter, som er det riktige. Så bleiket vi håret mitt 2 ganger idag, men det er enda ikke helt blondt, mer gult.. Skjønner ikke meg på håret mitt altså! Men det ble jo ikke så ille da.. 

Etter 1 bleking: 

Etter 2 bleiking: 


Det ser skeivt ut, men det er egentlig ikke det.. Blitsen ødelaa litt hvordan det egentlig ser ut ! Og gjorde det mer gult.

Synes? :D 


2

Heihei! Endelig fant jeg et fint gratis design. Blir som regel aldri fornøyd med noen design, men dette liker jeg veldig godt! Har laget header som passer til og fikset litt på designet.. Hva synes dere om det nye designet? Litt bedre enn det gamle?

GAMMELT: 

NYTT:

Synes? :) 

 


6

Heihei! Kjenner jeg blir kraftig irritert over noe! Nå er det bare flere og flere som skriver nedverdigende kommentarer osv under bilder av tynne jenter, sånne ting som at de sulter seg selv og at de er sykelig tynne osv.. Jeg blir sint.. For på bilder av jenter med litt mer på magen, da er det bare medfølelse og "stakkars deg". Det et alltids noe man kan gjøre med at man har litt ekstra, TRENE. Det er faktisk litt værre for de som er "for tynne", det er ikke alle som klarer å legge på seg.. Jeg som et eksempel er naturlig tynn, jeg hverken sulter meg eller trener noe særlig, og spiser som en hest! Er heldig som har høy forbrenning. Og det med at jenter må sitte å rakke ned på andre og si at de sulter seg selv når du tydelig ser at jenta har antegninger til muskler på magen, da begynner jeg å lure på hvor høy selvtilitt du har selv? Jeg synes alle skal få være sånn DE vil være, og ikke sånn andre sier de skal. Det er ikke noe svar på hva som er perfekt. 

Grunnen til at jeg skrev dette innlegget var at jeg ble provosert over kommentarene under dette bilde som ble lagt ut på blogg.no på facebook:

Så pass på hva dere sier før dere rakker ned på andre! Jeg vedder på at hun her har trent for å få en så fin mage, man ser jo godt at hun begynner å få magemuskler.

(link til bildet HER)

 

4

Heihei! Nåå kommer jeg ut med bildene jeg tok sist uke av Gunn Karin og Espen. De var kjempe flinke modeller, og det ble mye tull under shooten, noe som gir de beste bildene! Haha :) Vi skulle egentlig ta ferdig bildene sist onsdag med det blåste så fælt, og det var iskaldt så vi tok bare noen få bilder å bestemte oss for å fortsette dagen etter. Her er noen få bilder fra den første shooten:

Og her er fra shoot nr.2:

Søteste kjæresteparet altså!

Hva synes du? Hvilket bilde er din favoritt? 

 


7

Heihei! NÅ EER JEG TILBAKE. Igjen. Dere får bare nøye dere med at det er noen dager jeg får heelt blogg stopp, og da kan jeg ikke gjøre annet enn å bare vente til blogglysten kommer tilbake! Det er ikke alltid det at jeg ikke vil blogge da, men det har med tid å gjøre også! Har ofte skole prosjekter i media osv, og det prioriteres jo selvsagt først, desverre! På fredag har jeg engelsk tentamen, jippii..

Tenkte å legge ut de etterlengtede outfite bildene jeg tok sist uke, tok av to outfites, her kommer de: Synes? :)

 


2

Heihei! Har verken blogget idag eller igår fordi jeg har det for travelt med skoleprosjekter og oppgaver som må prioriteres! I dag har jeg hatt fremføring av prøveeksamen i media, fikk 5- på bildene jeg leverte inn, jippi. Jeg har også vært litt på studio med Vidar, det kommer ut bilder i morgen! Etter skolen var jeg ute å tok bilder av Gunn Karin og Espen som stod modell for meg til oppgaven som skal leveres inn imorgen, det kommer jeg også til å legge ut bilder av (eller jeg tror det, må jo såklart høre med de om det er greit først). Så nå sitter jeg å finner ut hvilket av bildene jeg vil levere imorgen, og skriver en liten sluttrapport. Børr vell finne senga strax, så jeg kommer meg opp imorgen! Sov godt alle sammen. ♥

Sneakpeek: 

Dere får se mer imorgen, hold dere oppdatert ;)

2

Nå har jeg meldt meg på ukes blogg hos Stine. Vinneren blir trukket på fredag og man blir liggende på bloggen hennes i en uke (i sidemenyene hennes), tvi tvi. 

 
(Bilde fra innlegget hennes; http://stiinee94.blogg.no/1364906481_meld_deg_p_ukens_blog.html )

 

13

Hei søte lesere! I dag begynte jo skolen igjen etter en lang påskeferie. Etter skolen så dro jeg og Marita ned på senteret en liten tur, og der handlet jeg inn litt små ting. Vi skulle egentlig bare handle shampo, men dere vet vel hvordan det er når man går på et senter. Alt frister joo.. Så her er dagens fangst;

ONLY 99,00;


CUBUS - Tilbud 39,00; (egentlig pris: 52,00;)

ELKJØP EXPRESS - 149,00;

CUBUS - 39,00;


H&M - 29,50;


Tard 1 & 2 ♥

Men nå skal vi sette oss ned å se Paradise Hotel, det er viktig å følge med! hehe. 

 

Hva synes du om dagens fangst? ;)


0

Heihei! Jeg var ovveraskende våken idag, føler jeg ikke har sovet noe i natt. Husker ikke at jeg sovnet, og føler jeg har kikket på klokka sånn mega mange ganger i natt. Før jeg visste ordet av det var jeg våken igjen, lå å kikka på at mobilen min blinket og vekkeklokka ringte. Og det værste er at jeg var lys våken, og småhyper. Så jeg og Marita ordnet oss mens vi sang og tulla, det var en hærlig morgen! Håper på å ha flere slike. For vanligvis er jeg smågretten og går som en levende zombie på badet. Hadde veldig god tid på å ordne meg, og god tid på å gå til skolen. Må virkelig vende meg på å stå opp en halvtime tidligere enn jeg bruker, får så god tid da! 

Et bilde Marit tok av meg for noen uker siden :)

Legger kaanskje ut et outfite bilde senere idag, så hold dere oppdatert! Akkurat nå har jeg media, vi har ub. Så det vil si at jeg ikke har noe særlig å gjøre siden jeg ikke er med i en ub. Litt kjedelig.. Finner vell meg noen bilder å redigere eller noe tror jeg! Gleder meg til å komme hjem til hybelen, vi har planer om å lage boller idag. Det blir gøy å teste ut bakeferdighetene mine, siden de ikke er så altfor bra.. 

 

Hva skal du idag?

Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits