5

Heihei! I dag har jeg hatt en kjempe fin dag med besteveninna mi Marit. Og vi har vært besteveninner i 12 år i dag, jippii ♥

 

 

Bilde slettet av blogg.no

 

 Loveu!8

Heihei! I går dro jeg, Marita, Vidar og Jani på en roadtrip til Tingvoll, fordi jeg skulle levere noen klær til mamma : )

Og idag fikk jeg besøk av Marit, plana var å ta buss til Åndalsnes med Marita, sånn at hun fikk hentet bilen til broren som hun skal låne, men det gikk ikke i dag likevel. Så vi var ute å rånet litt med Vidar igjen!

Jeg la ut noen videoer på Vine som dere kan sjekke ut, jeg heter Kamilla WaagenVine, Hva heter du? Follow meg og jeg follower tilbake, så lenge du legger ut videoer da ;)

Ferien er endelig her, og jeg har ikke ord for hvor godt det er!! Om 5 dager skal jeg til syden, og etter det skal jeg jobbe. Herlig!

Akkurat nå skal jeg, Marit, Marita og typen til Marita se film, denne her:

 

Håper alle dere får en fantastisk sommerferie! ♥

5

Heihei! Jeg hadde absolutt null planer for helga, tenkte bare ta bussen hjem til Tingvoll og slappe av der. Men så sluttet jeg tidlig på skolen, og Marit hadde ligget over. Hun skulle ta buss til Ørsta, så sa hun det hadde vært så gøy om jeg kunne blitt med. Så da ble det bare sånn :) Jeg lå over til en kompis som bor litt unna Ørsta, og det var kjempe koselig! 

Fiine bilen til Kjetil som vi var ute å rånet med!

Så på lørdag skulle jeg egentlig hjem, og når jeg var på siste ferga mot Molde ringte Aris å lurte på om jeg ville bli med å finne på noe, så tenkte jeg ikke på å sjekke om det gikk buss senere den dagen til Tingvoll, noe det ikke gjorde. Så da lå vi over hos ei veninne av Aris :) Så ja, man kan si at jeg har hatt en ganske spontan helg, noe jeg elsker! Hater å planlegge alt, for da får man så høye forventinger og blir som oftes skuffet. Jeg og Aris hadde det kjempe koselig.

Hvordan har din helg vært? :)


0

Heihei! Nå sitter jeg her å venter på å få besøk av Marit. I går hadde jeg besøk av Maiken, og etterhvert kom også Vidar. Og siden Vidar har bil, og Marita nylig har fått lappen dro vi ut å rånet litt, det var kjempe gøy! Etterpå dro vi på lekeplassen å fikk ut litt energi, haha! Gøy å kunne være litt barnslig iblandt :)

Sommeer ♥

Nå skal jeg ned på senteret en tur å shoppe litt sommerklær med Marit og Marita! Bloggest.

1

Heihei! I dag har jeg vært på skolen som vanlig, ikke noe særlig spennende skjedde der! Etter skolen var ferdig ble Jani med meg hjem, og vi dro rett å tok sol, siden det bare er 14 dager til vi skal til syden!!! Har ikke røpt det på bloggen enda (tror jeg ikke), men jeg skal til Sunny Beach med Jani 25. juni. Gleder meg noe helt syykt. Etter vi var å tok sol stakk vi på butikken å handlet inn middag, det ble pannekake, tomat suppe og bacon. Kjempe godt! Etter vi hadde spist ble begge mega slappe og satte bare på macen og gjorde ingenting, deilig å slappe av iblandt! Etter Jani dro hjem skypet jeg litt med noen folk, før jeg så paradise med Marita. Så alt i alt har det vært en fin dag! Hvordan har din dag vært? 2Der kom endelig kolasjen fra photoshooten med Marita, som jeg lovte dere! Hva synes dere om bildene? Jeg valgte å lage en kolasj fordi jeg klarte ikke å velge noen få å legge ut, siden det ble så mange bra! :)

I helga har jeg vært på fest med samme hærlige jentegjeng som sist, blitt veldig glad i dere alle sammen, og gleder meg allerede til neste gang!

 
Meg-Ingun-Ella-Karla-Saskia ♥

Men nå er det virkelig på tide å legge seg!! Mandag imorgen, og skole.. Bloggest imorgeen!

2

Heihei! I helga hadde jeg kvalitetstid med min kjære mamma. Vi så film og snakket masse masse, så på søndag dro vi på fjelltur. Ble klissvåte innen vi nådde toppen, regnet for fullt! Legger ut video fra turen om jeg får til, imorgen. I dag så hadde jeg og Marita photoshoot ute i hagen fordi vi kjedet oss litt.. Det var ganske gøy, og vi fikk oss en god latter av hverandre ;)

Her er to bilder som jeg har redigert fra shooten: 

Meg

Marita


Det kommer fler imorgen!

Synes? :D


Men nå er det på tide å sove! Sov godt alle sammen ♥

Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits