6

Heeeiii! Nå er jeg endelig tilbake etter en lang og deilig sommerferie, både fra blogg og andre ting! Dere skal få en liten oppdatering på hva som har skjedd de siste måndtene.. Jeg var så heldig å få sydentur av mamma og pappa til Sunny Beach i Bulgaria, og fikk ha med meg Jani, besteveninna mi! Orker ikke skrive så mye om turen, bildene forklarer vel det meste selv!

Åh, har så lyst tilbake!

Ellers i ferien har jeg jobbet på Barnehagen i Tingvoll, noe jeg trives godt med! Og denne uken har jeg jobbet sammen med besteveninna mi Marit, noe som gjorde jobben mye gøyere!

Ellers har jeg vært litt sammen med Saskia og Ingun. Vi hadde en photoshoot for noen uker siden som jeg tenker å legge ut senere :)

Jeg feiret også 18 årsdagen min den 22 juni. Dagen etter flyttet jeg ut fra hybelen min i Kristiansund, der jeg bodde sammen med Marita!


(Marita, Meg, Anna)

Har fått masse minner fra hybelen som jeg kommer til å ta med meg videre. Det var både litt kjipt og litt godt å flytte hjem igjen!

Har du opplevd noe minnerikt denne sommeren? :)

Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits