9

Heihei! Vet jeg ikke har blogget på en good stund nå, det er fordi jeg er så opptatt for tiden! Her kommer ihvertfall ei oppdatering. I går var jeg og klassen på Atlanten (den andre skolen i kr.sund) å filmet og tok bilder fordi det var Dignity day. Jeg satt igjen helt til klokka 6 på skolen å redigerte ferdig bildene jeg tok. 

Kjempe spennende å få møte kronprinsen!

Inn i et av klasserommene der de satte å diskuterte hva de legger i ordet verdighet!

Jeg skulle fokusere på "følelser". Gikk rundt i tilfeldige klasserom og tok bilder sammen med noen i klassen.


Tok også bilde av publikum og de som snakket på scenen.


Det var da 14 av ca 200 bilder jeg tok! 

Jeg la de inn på slottets dropbox, om jeg er heldig bruker de kanskje noen av bildene mine! :)

Ble ikke så bra kvalitet fordi jeg brukte feil kamera innstillinger, sleit virkelig med å få det til bra, var forferdelig lys inn i den salen!

Noen andre i klassen filmet og redigerte en film som var en liten oppsumering på hva som skjedde igår osv..  

Synes om bildene og filmen? :)


2

Heihei! Da sitter jeg på skolen.. Det er sååå kjedelig. Vi har matte, mitt svakeste punkt! Prøver å forstå, men virker umulig. Tror nesten ALLE sliter med matte i en eller annen grad, er ikke mange som liker det ihvertfall.. Her er et random bilde fra Marit var på besøk på tirsdag:

Nå sitter jeg å hører på denne sangen: (Blitt helt hekta)

Hva synes du om Matte?   Likte du sangen?


0

Heihei! Da har jeg også skaffet meg Mac. Var veldig skeptisk, og er det fortsatt. Men som jeg har sagt, kommer jeg bare mest til å bruke mac´en som en skoledata, for den er lett og ha med seg, og skoleplana er lagt opp etter mac. 

Hadde det gøy igår. med å prøve ut cammet på macen...


Hahaha off.. Søte!

Tidligere da jeg gikk fra datan skreiv Vidar på dette innlegget, og sa jeg mååttte ta med det han skrev! Haha: "Kamilla e dritgævv, å vi allj e gla ti ho <3 - Vidar" 

 

Har du Mac, eller har lyst på? ;D

Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits