3

Hei og hopp! Så et klipp av en trailer på tvn igår, og må bare dele den med dere!

Fantastisk bra! :D

Men nå skal jeg på kino og se den siste James Bond filmen, så vi bloggest!

5

Heihei! Slenger inn et lite innlegg siden jeg ikke har blogget noe idag! Disse to tingene står øverst på ønskelista mi til jul:

Dentway - tannbleking! 

Noen som har prøvd denne typen tannbleiking eller har noe andre typer å anbefale?

og Rapunzel - tape on hair extention.

Åh gleder meg til jul! 

Har jo allerede extentions, men det er clip on som jeg max klarer å bruke i 2 dager, imens tape on kan du ha på i over en måned så bare bytter du tape, og kan ha det rett på igjen. Hærlig!

 Synes om mine julegave-ønsker? :)


1

Åh nå er snøen her! I dag var det nesten storm her i Kristiansund. Blåste bort da vi gikk ut, holdt på å le oss ihjel! Koslig med skikkelig norsk vinter, bare det ikke hadde vært så sykt mye vind. På skolen idag fikk vi i oppgave å lage et magasin. Jeg tenkte da siden det er snart Halloween at jeg kunne lage et magasin om selve Halloween. Skal ta litt bilder av jentene som skal til meg neste helg på fors og kanskje intervjue en av de. I morgen skal jeg levere inn Skisse av magasinet osv.. Så jeg får bare komme meg igang! Gleder meg sykt til å komme meg hjem en tur i morgen, gleder meg til å sitte foran peisen og bare slappa av! Ida skal også liggeover ♥

Åh dette gleder jeg meg til altså! ♥

Hva skal du i helga?


8

Heihei! Om dere vil følge meg litt mer i hverdagen og få med dere hver gang jeg blogger kan dere like og følge meg her: 

Instagram - Kammi95

Facebook siden min -> http://www.facebook.com/pages/Kamchillabloggno/108573189221452?fref=ts

Snapchat - Kammiw

Weheartit -> http://weheartit.com/Kammi95

Følg meg, og jeg følger tilbake! :)

En hilsen fra meeg! hahah.

1

Her kommer Endelig photoshoot bildene jeg lovte dere! Ble ikke tatt så mange bilder siden det var sinnsykt kaldt ute, og ble tidlig mørkt! ;)Redigert i Photoshop CS5!      

Synes om bildene? :D

1

Heihei! Jeg har ikke blogget på noen dager, lat! Må skjerpe meg litt.. Tenkte å legge ut et blogginnlegg hva jeg gjorde i Trondheim, men orket ikke likevell.. Jeg utsetter det å blogge hele tiden, så blir det ikke, og sånn går dagene.. Så nå bare hiver jeg inn et kort innlegg. Nå sitter jeg på Tingvoll å kjeder meg, skal kanskje ha overnattings besøk imorgen. Og da blir det en liten photoshoot ;) Håper på at det blir! Hiver inn et bilde av meg når jeg ventet på bussen til Kristiansund igår:

Vakkert ja!.. 

Men nå skal jeg kose meg med smash-sjokolade, julebrus og anime.. Så vi bloggest! ;* 

5

Hei! :) Så nettopp videon av Amanda Todd, der hun forteller om sitt liv, og hva som har hendt henne. For en forferdelig verden vi lever i.. Jeg har selv blitt mobbet, i veldig mange år. Ble veldig svak en stund, ting gikk veldig lett inn på meg. Men forskjellen mellom meg og Amanda er at jeg klarte meg, fordi jeg har så fantastiske venner! Jeg hadde aldri klart meg uten de. Alle trenger en god venn, så vær det, vær en god venn! For det er det som har hjulpet meg best, og være omringet av de jeg er glad i. Jeg var en helt annen person for 2 år siden, enn jeg er idag. Jeg har blitt bare sterkere og sterkere, og det er til takke for de fantastiske personene rundt meg! 

Dere er rett og slett bare best! ♥

8

Heihei! Nå har jeg sittet lenge å siklet på kule halloween kostymer på http://www.superkul.no. Fant meg to favoritter, jeg vet ikke hvilken av de jeg skal velge. Her er de:

Hvilket av kostymene likte du best? ^^

11

Heihei! :) Andrea Badendyck la ut tidligere idag at hun var på jakt etter noen som kunne lage header og/eller design til hun, fordi hun har tenkt å starte opp på blogg.no igjen! Så da redigerte jeg en header til hun, og sendte til e-mailen hennes. Håper hun liker den :)


Hva synes du? :)

Et bilde av meg tatt i studio..

4

 Heihei! For noen uker siden skaffet jeg og de to jentene jeg bor med, en kattunge. Vi skulle prøve ut å ha den i ca ei uke, for to av oss er allergisk, så vi skulle se om det gikk. Det gikk bra den første uka, så vi trodde det kom til å gå bra. Men etter ca 2 uker ble Marita for allergisk, så vi kan desverre ikke ha han :( Han er super søt og snill! Kjempe kosete, og leiken. Han heter Timon og er ca 14 uker gammel.

 


Søteste pusen ♥


Om du er intressert ta gjerne kontakt! Mest praktisk om du bor nærme Kristiansund. Du kan nå oss på: 94988170. Eller facebook: http://www.facebook.com/KOMILLO 

Du får med: Mat, kattesand, bur og katteleke. 

Håper på å finne et godt hjem til han! :)

Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits