22

Heihei! Tenkte å gjøre noe nytt å ha en liten bloggvurdering. Jeg velger ut noen få, kanskje to stykker. Eneste du trenger å gjøre er å like siden min på facebook (HER) og så kommentere under innlegget at du er med! :)

 11

Heihei! Igår var jeg i byen, og der var nesten alt på sentret på salg. Hadde ikke så go tid på å handle siden vi skulle å se på møbler. Her er innkjøpet: 

Bianco - Orginal pris - 700;   Salg - 350; Only - Orginal pris - 400;   Salg - 200; 

 

Hva synes du om innkjøpet? :)


5

Neste år når jeg blir 18 skal jeg og to veninner dra til lier og ta tattovering. Jeg har lenge ønsket meg en sommerfugl tattovering rett over/ på hofta.

Her er noen eksempel:

Jeg har også lyst på en tattovering på hånda over pulsåra, som det bildet øverst til venstre. Det er faktisk bilde av tattoveringa til ei veninne, love it! ♥

Hva synes du om ønsket mitt?

Hvilket av tattoveringene likte du best?

Har du lyst på tattovering selv?

2

Heihei! Jeg feiret julaften på frei i år, hos tanta mi. Det var kjempe koslig. Her er noen bilder:

Andre bilder fra i jula:

Haha, naboen til besteveninna mi i Torjulvågen, bare måtte ta bilde! 

Alt i alt er jeg ganske fornøyd med jula hittil, og må si jeg gleder meg til skole igjen.

Hva synes du om bildene? Og hvordan har din jul verdt hittil? :)


3

Heiaa! Har ikke fått blogget fordi jeg ikke har fått til å logge inn på blogsoft.no, det har bare stått å loadet, men idag fungerte det heldigvis igjen! Så da tenkte jeg å legge ut noen bilder fra torsdag. Vi på hybelen hadde fors, og det var jo gøy! Etter forset dro vi på juleball der Jaa9 og OnklP opptredde. Det var på starten før alle hadde kommet :)

Her er kjolen jeg hadde på meg: 

Og dagen etter hadde vi avslutning der hele skolen spiste grøt og hadde underholdning av noen gutter kledd i kjole.. hahah Nåå er det juleferie, kos dere alle sammen og god jul! ♥

1

Heihei! Da kommer jeg med dagens bilde tema "on the move".


Foto: Jani    Redigering: Meg


Foto: Meg    Redigering: Meg

Tycks? :)

Legg gjerne igjen en kommentar.


7

Heihei! Haha, igår skjedde det noe morsomt! Fikk på meg det rykte å være dyremishandler fordi jeg har profilbilde der jeg har på meg pels. Det som er er at jeg har lånt den av mormor for photoshootens skyld, hvordan gjør det meg til en dyremishandler? Haha, måtte le litt, det er så ironisk. Her er ihvertfall bilde: 

Foto/Redigering: Anja Flisen Aarsund.

Greit at folk har meninger altså, men halo?

Over til noe annet... Det var fantastisk gøy på fotoshoot med Anja. Har lenge sett frem til det, både til å møte henne og selve shooten. Her kommer noen fler bilder:

Synes om bildene? :) 

Og bare for å ha det sagt, så er jeg alt annet enn en dyremishandler! 5

Heiiia! Nå er jeg endelig tilbake etter en lang pause! Dere skjønner.. Dagen min går sånn: stå opp-skole-handle mat-lage middag-slappe av-gjøre lekser-redigere-gå tur/jogge-være sosial-sove. Og der er plutselig dagen gått. Men nå har jeg bestemt meg for å presse inn blogging inn i "min travle hverdag". Så da tenkte jeg å begynne med temainnlegg der jeg for hver dag legger ut et innlegg med minst ett bilde som har feks tema "kulde". For to uker siden sto jeg i bare kjole ute i mange minus, så da blir dette dagens bilde. Tema: "Black Swan" 

Jeg filmet også når jeg sminket meg, tenkte ikke legge ut.. Menemen, here you go:

 

Var så fin på håret altså! hahah. 

Synes om bildet og videoen? :D
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits